«اسدالله بيرانوند» افزود: برگزاري نمايشگاه صنايع دستي و هنرهاي سنتي در مجموعه تاريخي- فرهنگي سعدالسلطنه ميتواند همراهي تاريخ و فرهنگ را در يک فضاي زيبا و گسترده به گردشگران معرفي نمايد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين تعداد غرفههاي اين نمايشگاه را 40 غرفه عنوان کرد و اظهار داشت: در اين نمايشگاه سعي شده از تمامي رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي کاربردي و احيا شده قزوين براي آشنايي علاقمندان استفاده شود.
بيرانوند تاکيد کرد: اين نمايشگاه با همکاري شهرداري قزوين در حاشيه دومين جشنواره ملي بازي و اسباب بازي کودکان محصولات خود را به ميهمانان ارائه ميکند.
وي ادامه داد: از برنامههاي جنبي اين نمايشگاه برگزاري جشنواره موسيقي و نمايش آييني استان است که با اجراي برنامههاي نوروز خواني، موسيقي سنتي و نمايش آيينهاي موسوم به نوروز قزوين ميزبان ميهمانان سال 91 خواهد بود.
مدير کل ميراث فرهنگي استان قزوين زمان برگزاري اين نمايشگاه را از 3 تا 11 فروردين ماه 91 اعلام کرد و گفت: هفتمين نمايشگاه صنايع دستي و هنرهاي سنتي قزوين در مجموعه تاريخي - فرهنگي سعدالسلطنه با محصولات (رودوزيهاي سنتي، تراش شيشه، نقاشي روي صدف، معرق کاري، مشبک کاري، گره چيني، عروسک بافي و ...) برگزار و توليد زنده صنايع دستي و هنرهاي سنتي مربوط به کودکان نيز در دستور کار قرار دارد.
موقعيت ممتاز قزوين از نظر جغرافيايي که در محل ارتباط شمال - جنوب و شرق – غرب کشور بوده، همواره باعث پويايي اقتصاد و گسترش بازرگاني در شهر شده و امکانات و تسهيلات مورد نياز خويش را نيز طلب ميکرده است.
سراي سعدالسلطنه بزرگترين کاروانسراي سر پوشيده تجاري مربوط به دوره قاجار است که هم اکنون بعد از مرمت تغيير کاربري داده و به فضاي فرهنگي - تاريخي استان قزوين تبديل شده است. اين عمارت با شکوه در خيابان امام خميني قزوين قرار دارد و از جمله بناهاي زيباي کشور به شمار ميرود.
112/
انتهای پیام/